Program gratuit de modificat poze: VCW VicMan’s

Când vine vorba despre programe de modificat poze, e greu să te aventurezi în a spune care este cel mai buni. Unii preferă Photoshop deoarece știu cum și au și la cel să-l folosească, în timp ce mulți alții preferă programe mai puțin complexe, dar dotate cu suficiente instrumente de editare încât să le fie de ajutor. De cealaltă parte a baricadei se află și utilizatorii care preferă folosirea programelor de modificat poze online, acestea reprezentând soluția ideală pentru toți cei care nu fac uz zilnic de un editor grafic și prin urmare, instalarea unuia în PC ar presupune îngreunarea nejustificată a funcționării sistemului.

Așadar, fiecare dintre noi avem preferințele noastre în funcție de cunoștințele pe care le posedăm în legătură cu editarea foto și în consecință, cel mai bun program de acest gen este cel cu care ne descurcăm cel mai bine, care răspunde cerințelor noastre. În articolul de astăzi vă propun să încercați VCW VicMan’s Photo Editor, un program gratuit, accesibil și celor mai puțin experimentați.

VCW VicMan's Photo Editor

Interfața programului este tipică, familiară unui editor foto cu toate opțiunile la vedere, însă nu chiar așa de complicat precum vestitul Photoshop, iar imaginile pot fi importate doar prin utilizarea butonului Open. Multiplele posibilități de editare grafică precum creion, pensulă, radieră, pipetă, instrument de umplere, baghetă magică, selectare dreptunghiulară, gradient și adăugare text, sunt organizate pe coloana stângă, la îndemână.

Previzualizarea imaginii de ansamblu este afișată într-o fereastră separată, asemenea instrumentelor de ajustarea nuanței și a valorii de toleranță.

VCW VicMan's Photo Editor Efecte

Mai mult, puteți decupa, redimensiona, roti și aplica multiple efecte ca flip, gravură, rotație, extensie 3D, saturație, luminozitate, contrast, deformare, caricatură și multe altele. Caracteristica Paint Engine oferă multiple opțiuni de modificare a imaginilor în cele trei canale de culori RGB, aplicarea de efecte coloristice graduale, intensitate, contrast, ascuțime și multe altele.

VCW VicMan's Photo Editor Paint

Imaginile modificate se pot previzualiza, scana și salva ca animație GIF, sau în formatele populare ca JPG, BMP, PNG, TGA, TIF sau PCX.

VCW VicMan’s Photo Editor consumă o cantitate moderată de resurse la un timp de răspuns foarte bun, incluzând un fișier Help destul de cuprinzător conținând instantanee sugestive.

VCW VicMan’s Photo Editor este recomandat oricărui utilizator cu un minim de cunoștințe în editare grafică (imagini, foto), fiind compatibil cu toate versiunile Windows, mai puțin Windows 8, unde nu poate rula în lipsa unui fișier DLL.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.