Giveaway MiniTool Power Data Recovery

Despre MiniTool Power Data Recovery 7.0 am scris imediat după lansare, iar astăzi vă ofer, împreună cu dezvoltatorul, MiniTool Solution Ltd, posibilitatea de a obține gratuit o cheie de activare a versiunii Personal fără tragere la sorți.

MiniTool Power Data Recovery

Nu există tragere la sorți! Cei interesați, trebuie doar să distribuții articolul pe Facebook sau Google+, și să solicitați o licența într-un comentariu semnat cu o adresă de email reală.

Programul poate fi descărcat de pe site-ul powerdatarecovery.com. În același loc veți găsi și tabelul cu diferențele dintre versiunile disponibile. Cea oferită în cadrul acestui giveaway costă în mod normal 89$ și include, pe lângă capacitatea de recuperare a datelor și instrumentele de recuperare a partițiilor șterse ori corupte, a datelor șterse de pe CD-uri și DVD-uri, fără a limita cantitatea.

Giveaway-ul se încheie pe 22.02.2016 la 23:00, iar licențele vă vor fi trimise imediat după, la adresa de email cu care ați semnat comentariul.

Update în 23.02.2016: Licențele au fost trimise prin email tuturor celor înscriși. Dacă nu ați primit deja un email din partea noastră, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim!

51 Comentarii

 1. Nu doresc licenta , vreau doar sa intreb : chiar nu mai putem respira
  fara facebook si google+ ??????
  In rest …. toate cele bune !
  P.S. Cred ca ar trebui instaurata lege in sensul ca inainte de a spune ”Noapte buna !”
  familiei sa dam like pe cele 2

   1. Nu este gresit deloc! Doar ca cine a vrut a aflat deja de acest site . In plus , cred ca o formulare de genul ” Cine apreciaza acest site este rugat sa-l promoveze pe…..si pe…. ” ar fi fost mai benefica .Este doar parerea mea , faptul ca este öbligatoriu parca nu suna bine , voluntariatul este mai apreciat. Oricum , cred ca ai destui vizitatori si fara kaka-maka facebook si alt kaka-maka google+ .

    1. Chiar dacă pare greu de crezut, site-ul se bucură de o creștere de 5% – 10% de la o lună la alta. E drept că în ultima vreme nu s-a văzut activitatea, dar trag din greu pentru a actualiza articolele vechi.
     Referitor la rugăminți, se vede din share-urile de până acum rezultatul lor: Articole accesate de peste 150.000 de vizite și sute de comentarii au 15-20 de share-uri. Din exterior poate se vede altfel, dar din spate se vede o singură tendință: „Dă-mi ce-mi trebuie, nu-mi arăta anunțuri, nu-mi cere să fac nimic pentru a te ajuta, nici măcar să dau un click pe share! Mulțumește-te cu vizita mea, nu mai zic la nimeni de site, deja au auzit de el toți cei care trebuia să audă.”

 2. Interesantă opțiunea de CD/DVD recovery. Solicit o licență, disribui pe google+.
  Îmi place să ma joc cu programele de recuperare date, cel mai mulțumit până acum sunt de Icare data recovery, are un deep scan foarte eficient.
  Am regasit ieri un hdd de 80 GB, cred că e de la primul meu calculator (98?), e gol dar tare curios sunt cu ce mă ocupam pe vremea aia. Îl păstrez neatins până primesc licența.

 3. Hi, iti multumesc pentru acest programel. De mult cautam un astfel de program pentru a-mi recupera niste date foarte importante de pe un hdd extern.
  Ah, era sa uit ce este mai important, si anume ca as avea nevoie totusi de o licenta pentru a putea folosi acest program.
  Multumesc inca odata.

 4. folosesc minitool power data recovery de ceva timp si sunt multumit de el.am un hdd extern pe care PDR cat si PC-ul nu il recunosc.exista vreo alta metoda prin care sa fac hhd vizibil?

  1. Salut.
   Nu ai primit probabil o licenta deoarece adresa email folosita la inregistrarea giveaway-ului nu este una valida.
   Trimite te rog un email la aceasta adresa, in care sa explici situatia lasand o adresa email valida, de care esti sigur ca functioneaza 100%, asteptand raspuns din partea organizatorului, Cristian.

  1. Cu parere de rau nu.
   Daca nu te-ai inregistrat in participarea giveaway-ului in data 20.02-22.02 nu mai ai posibilitatea de a primi o licenta.
   Nu te intrista totusi se vor organiza pe viitor alte evenimente de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.