MiniTool Power Data Recovery Personal Edition, licență gratuită doar astăzi!

MiniTool Power Data Recovery sunt convins că este unul dintre programele care nu trebuie să lipsească din lista celor instalate în calculatorul personal, fiind o bună soluție pentru recuperarea datelor șterse ori pierdute.

minitool power data recovery

Astăzi aveți ocazia de a beneficia în mod gratuit de o licență, completând cu datele personale un formular ce este pus la dispoziția dumneavoastră prin intermediul unei promoții.

Fără alte introduceri și întârzieri vă las aici link-ul către această ofertă, îndrumându-vă să accesați mai departe butonul mare verde GET IT FOR FREE, ce poate fi observat și în imaginea atașată. Veți fi redirecționați către un formular unde va fi necesar să utilizați o adresă email validă, numele și prenumele finalizând astfel procesul printr-o simplă apăsare a tastei Enter, ori a unui click pe butonul COMPLETE CHECKOUT, creându-vă astfel și un cont de utilizator pe această platformă. Licența și link-ul de descărcare vă vor fi trimise la adresa email folosită la completarea formularului.

Pentru mai multe informații despre MiniTool Power Data Recovery vă recomand să aruncați o privire peste review-ul publicat recent pe blog, cu ocazia concursului organizat.

Utilitare PC

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.