NoVirusThanks Malware Remover, devirusează calculatorul de Troieni, Spyware şi Worms

Până în momentul de faţă v-am prezentat fel şi fel de aplicatii de mentenanţă, optimizare şi securitate şi aşa cum probabil aţi observat, întotdeauna am dat atenţie în mod special acelor utilitare a căror flosire ne ajută să menţinem sistemele de operare Windows în cele mai bune condiţii, astfel încât performanţa calculatorului nostru să fie cea mai bună posibilă. V-am vorbit despre CCleaner și de importanţa realizării periodice a unei „curăţenii generale” a sistemului de operare; de cât de mult ne ajută o aplicaţie precum Defraggler să obţinem cele mai bune rezultate de la HDD-ul pc-ului, și de cât de util ne poate fi softul Advanced SystemCare în acele cazuri în care sistemul a devenit atât de lent încât ne scoate din minţi, s.a.m.d.

1-NoVirusThanks-Malware-RemoverTotuşi, a folosi cel mai utilzat şi cunoscut sistem de operare din lume presupune asumarea unor riscuri, pe lângă inconvenientele de care ne-am izbit deja (degradarea randamentului, acumularea de fişiere inutile în temporare, fragmentarea HDD-ului, etc), şi din acest motiv, astăzi vă voi vorbi despre NoVirusThanks Malware Remover (img. sus); un utilitar gratuit ce-l putem utiliza precum un vaccin pentru a devirusa calculatorul de cele mai cunoscute ameninţări de securitate: troieni, spyware şi worms.

NoVirusThanks Malware Remover a fost creat pentru a veni în sprijinul utilizatorilor de Windows (32 şi 64 biţi) a căror soluţii antivirus le mai scapă din când în când câte un fişier infectat care, o data cu trecerea timpului poate fi fatal calculatorului.

Fiind disponibil în limba româ şi afişând o interfaţă pe cât de simplă pe atât de intuitivă, NoVirusThanks Malware Remover nu trebuie să vină însoţit de un manual pentru ca acea persoană care-l deschide pentru prima dată în viaţă să ştie să-l folosească fără inconveniente. Pe lângă asta, utilitarul este disponibil în două variante:

a) pachet instalabil

b) pachet portabil (.zip).

Așadar, în cazul în care dorești ca registrul să rămână intact în timp ce tu folosești fără restricții aplicația în varianta portabilă, n-ai decât să descarci de pe sit-ul său oficial arhiva zip ce-l conține și în care, după extragerea fișierelor, să localizezi și rulezi executabilul „NMR.exe”, pentru ca acesta să analizeze memoria în căutarea de posibile amenințări și să realizeze înlăturarea acestora imediat după actualizarea (tab „Actualizare”) noilor definiții.

Nota: NoVirusThanks Malware Remover nu este un soft Antivirus și în consecință, nu poate suplini o astfel de soluție.

Informații & download:

  • Sistem de operare: Windows (32 și 64 biți)
  • Licența: Freeware
  • Preț: Gratis
  • Link de download: NoVirus Thanks
https://www.programecalculator.ro/programul-de-optimizare-advanced-systemcare-pro-gratis-pana-la-sfarsitul-lunii-august/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.