Organizarea automata a fisierelor downloadate cu Firefox in functie de extensie

Organizarea automata a fisierelor downloadate cu Firefox in functie de extensie poate fi realizata cu ajutorul Addon-ului prezentat in continutul acestui articol. Dupa configurarea lui, cand vei descarca o melodie, aceasta va fi salvata in folderul „Muzica”, filmele vor fi salvate in folderul „Filme”, s.a.m.d.

Organizare folder de downloadAutomatic Save Folder este un addon creat pentru a te ajuta sa-ti mentii directorul de download organizat in orice moment. Utilizandu-l, fiecare fisier, in functie de extensia sa, va fi salvat in directorul prestabilit. Mai mult de atat, acesta iti permite sa creezi o regula care sa creeze un folder nou in fiecare zi pentru a organiza cronologic downloadarile realizate de tine.

Totusi, cel mai practic mod de a utiliza acest addon mi se pare utilizarea lui pentru organizare fisierelor downloadate in functie de extensie, dar na… asta nu inseamna ca si voi trebuie sa faceti la fel.

Pentru cei care cred ca setarea lui este un proces oarecum complicat, am creat tutorialul publicat in continuare. Pe parcursul tutorialului sunt afisate instructiunile necesare ducerii la bun sfarsit a instalarii si configurarii addon-ului Automatic Save Folder. Pe cei care nu vor sa piarda timpul vizualizand tutoriale ii invit sa descarce addon-ul prin intermediul acestui link pentru a-l configura pe cont propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.