Organizarea inteligentă a programelor în meniul Start cu Handy Start Menu

Majoritatea programelor instalate își creează o intrare în meniul Start, chiar dacă ne vor oferi și iconița pe desktop. Bineînțeles, cu cât mai multe programe, cu atât lista All Programs din Start Menu va fi mai încărcată, căutarea fiind destul de anevoioasă. Handy Start Menu este un mic program gratuit, care poate transforma modul în care sunt afișate aceste programe, organizându-le inteligent pe categorii. Acestea pot fi vizualizate prin click pe All Programs, în meniul Start.

1-Handy Start Menu-all-programs-categorii

Vă recomand un pic de atenție în procesul de instalare, pachetul conținând un alt program în versiunea trial, ce nu vă este necesar. Dacă doriți să-l testați, rămâne la latitudinea fiecăruia.

Organizarea pe categorii se face automat, nu va trebui să vă faceți griji în privința asta. Categoriile implicite sunt Office, Utilities, Games, Internet, Graphics and Design, Security, Music and Video, Education and Science, Miscellaneous și Accessories and Built-in Apps. În cazul în care la o anumită categorie nu sunt detectate programe, aceasta nu va fi afișată în listă. Desigur, acestor categorii le puteți adăuga altele personale, în funcție de preferințe.

Opțiunile programului oferă, așa cum am spus, posibilitatea creării altor categorii, setarea unui server proxy (dacă este cazul), redimensionarea afișării meniului Start, inițial este 110%, cât și posibilitatea afișării elementelor ascunse (Hidden Items), dacă este cazul.

2-Handy Start Menu-optiuni

Handy Start Menu este deosebit de util, mai ales celor începători, organizându-le meniul Start în mod corespunzător. Programul este compatibil chiar și cu versiunile Windows 8, bineînțeles, dacă ați optat pentru instalarea unui program corespunzător de afișare a vechiului meniu Start, Vi Start, StartMenu8, Classic Shell, etc.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.