Înregistrare și editare audio cu Nero WaveEditor

La modul general vorbind, editarea conținutului media presupune cunoștințe speciale în ceea ce privește alegerea filtrelor, a efectelor aplicate, etc. Însă, nu întotdeauna avem nevoie de opțiuni avansate, ci de un simplu mixaj, tăiere a unei părți din conținut, etc. Vestita companie Nero ne pune la dispoziție un excelent program de înregistrare și editare audio, Nero WaveEditor, cu posibilități de aplicare a filtrelor și optimizare a sunetului.

1-Nero WaveEditor-interfata

Interfața grafică a programului este bine organizată, având opțiunile la vedere, fiind accesibile chiar și utilizatorilor mai puțin experimentați. O gamă largă de opțiuni de procesare audio, oferă controlul complet asupra fișierelor.

Nero WaveEditor oferă suport pentru mai multe formate de fișiere audio, din care amintesc MP3, WAV, OGG, AAC, MP4, FLAC, WMA și Dolby Digital (AC3). De asemenea, oferă caracteristici îmbunătățite pentru înregistrarea de pe discurile de vinil și a benzilor magnetice, cu posibilitatea salvării setărilor preferate, pentru utilizarea ulterioară.

Numeroasele instrumente integrate, cât și gama extinsă de aplicare a efectelor, permit reglarea variației sunetului de intrare/ieșire (fade-in, fade-out), inserarea unui semnal audio, inversare, rulare în buclă, reverberație, modulație voce și multe altele.

2-Nero WaveEditor-aplicare-efecte

Player-ul integrat vă oferă posibilitatea redării fișierului audio modificat, înainte de a proceda la aplicarea altui efect, sau a salvării finale. Prin caracteristicile oferite, cu Nero WaveEditor se pot crea sunete de apel personalizate, cu inserarea vocii, efectul de ecou, etc. Totul depinde de imaginația și, bineînțeles, cunoștințele în materie de editare media ale utilizatorului.

Pentru funcționarea la parametri optimi, producătorul recomandă rularea sa pe un hardware cu procesor de cel puțin 2GHz și 1GB RAM, în orice versiune de Windows.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.