Program de convertit (transformat) fișiere audio WMA în MP3

Cursul despre care v-am vorbit în articolul anterior vine însoțit de fișiere audio WMA foarte utile pentru a exersa pronunția cuvintelor, dar vechiul meu MP3 Player, deși are o autonomie aproape dublă față de iPod-urile actuale, nu poate reda fișiere WMA, doar MP3, așa că am fost nevoit să recurg la conversia acestora pentru a putea asculta cursul în timpul călătoriilor lungi, fără a purta grija bateriei telefonului. Pentru conversie am apelat la un clasic, WMA To MP3 Converter:

WMA To MP3 Converter » Convert the files in the list

WMA To MP3 Converter este unul dintre cele mai simple și rapide programe de convertit fișiere audio WMA în MP3. Instalarea sa este simplă și poate fi dusă la bun sfârșit în orice calculator cu Windows care dispune de minim 512 MB de memorie RAM și un procesor de 1.0 GHz ori superior.

Adăugarea fișierelor audio VMA se poate face prin mai multe metode, de la tragerea cu mouse-ul a acestora (sau a folderelor în care se află) deasupra interfeței programului, până la utilizarea butoanelor dedicate acestei acțiuni. După adăugarea fișierelor WMA, pentru convertirea lor în MP3, apăsăm butonul „Convert the files in the list” și așteptăm finalizarea procesului de conversie:

WMA To MP3 Converter

Fișierele audio convertite deja în format MP3, după cum poate fi observat și în imaginea de mai sus, vor fi salvate în librăria Music, dar putem alege altă locație pentru salvarea fișierelor convertite, înlocuind folderul implicit din Operation » Options » Output folder.

Tot din panoul de opțiuni putem modifica setările encoderului utilizat în timpul conversiei fișierelor WMA în MP3 (canalul: mono, stereo, joint stereo sau dual channel, bitrate-ului și a frecvența).

Download WMA To MP3 Converter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.