Program de devirusat calculatorul

Chiar dacă v-am mai vorbit despre acest program de devirusat calculatorul, revin cu un articol despre el deoarece în ultima vreme a fost actualizat, iar actualizarea aduce cu sine câteva îmbunătățiri menite să-i consolideze poziția câștigată în topul aplicațiilor gratuite de securitate.

Despre niciun antivirus nu se poate spune că este cel mai bun. Așa cum bazele lor de date se actualizează continuu, același lucru se întâmplă și cu semnăturile diverselor elemente malware. De aceea, o soluție îndicată ar fi rularea a două programe antivirus, lucru nu întotdeauna posibil din cauza conflictelor între ele.

Devirusarea calculatorului cu Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware este un program eficient care, așa cum îi spune numele, detectează și elimină troieni, rootkit, viermi, spyware, rogues și alte elemente malware.

program de devirusat calculatorul

Ultima versiune a MBAM oferă o veste bună, anume abilitatea de a scana interiorul arhivelor, lucru foarte bun, oferind o siguranță în plus. La prima rulare a programului se va proceda la actualizarea automată a bazei de date și veți beneficia de versiunea Pro, trial de 15 zile, fără limitări.

Interfața organizată pe tab-uri vă permite să efectuați trei tipuri de scanare, Quick, Full și Flash, ultimul tip fiind special conceput pentru a analiza memoria și obiecte autorun. Procesul de scanare este destul de rapid, indiferent dacă e ceva în neregulă sau nu. Atunci când operațiunea este completă, programul generează automat un raport în care sunteți informați despre fișierele afectate de malware, astfel încât să puteți lua în condiții de siguranță acțiunea cea mai adecvată.

jurnal program de devirusat calculatorul

Curățarea amenințărilor găsite de Malwarebytes Anti-Malware este un proces simplu, care durează doar câteva secunde și are o rată de eficiență aproape de perfecțiune, așa cum am aflat în timpul testului pe câteva fișiere suspecte.

Opțiunile programului vă permite să alegeți obiectele pe care doriți să scanați, inclusiv de memorie, elementele din startup, registru, fișiere de sistem și altele. De asemenea, MBAM vine cu un motor euristic care creste eficienta de detectare.

activarea protectiei programului de devirusat calculatorul

În încheiere, pot afirma cu deplină convingere că Malwarebytes Anti-Malware este unul dintre cele mai puternice instrumente de securitate de pe piață, și este cu siguranță un aliat de nădejde al programului antivirus instalat, adăugând un strat suplimentar de protecție a sistemului.

Malwarebytes Anti-Malware este compatibil cu toate versiunile Windows.

Download MBAM

Ultima actualizare: 26.12.2013

12 Comentarii

  1. …. cea mai buna buna aplicatie antimalware ,personal m-a scos din multe necazuri …bine pentru complicatii exista aplicatii dedicate care ruleaza in MS DOS gen SimtFraud sau SmitRem care intradevar curata pana la oase :) …cred ca ar fi interesant pentru utilizatori sa faci un tutorial despre ele Cristi. 

  2. pot sa rulez aceasta aplicatie chiar daca am un program antivirus instalat „kis 2011” trebuie sal opresc sau pur si simplu il rulez. trebuie instalat sau e portabil?ms de curiozitate sa vedem dc e ceva „viermi”.

  3. Rulez aceasta aplicatie de cel putin 1/2 ori pe zi  si sunt foarte multumit de prestatia sa chit ca nici „el” nu poate sa faca fata la toate dar te scuteste de batai de cap in marea majoritate a cazurilor!

  4. Intr-adevar, un „must have” daca imi permiteti pe langa solutia de securitate pe care o avem deja instalata pe OS. Tine-o tot asa, apreciez foarte mult munca si efortul depus de tine. Recunosc ca m-ai facut extrem de curios dar mai ales foarte nerabdator in legatura cu videotutorialele despre care ai pomenit in reply-ul dlui Iulian. Multa sanatete si inspiratie, bafta!
    ~dm.

    1. Multumesc pentru aprecieri! Tutotialele vor fi publicate cand voi aduna 150 la numar… si merge cam greu acum, cat timp am un santier impresionant in casa… estimez ca inainte de 15 septembrie sa fie totul ok.

  5. Excelenta aplicatie,vreau sa mentionez ca niciodata nu a dat gres,tot ce a gasit am sters cu incredere fara sa afecteze alte softuri din Pc,doar fisiere infectate.Si fiind in aria protectiei am o rugaminte,a folosit cineva Avanquest Anti-Virus?Poate aflam ceva detalii despre aces antivirus (eficienta,consum resurse etc).Multumesc.

  6. Foarte bun programul,ma scapat de un virus de care nu puteam scapa dupa ce incercasem mai multe chestii,il folosesc in continuare si sunt foarte multumita de el.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.