Program de dezinstalat Toolbar-uri

La instalarea unor programe există anumite oferte de programe terțe, sau toolbar-uri, ce nu sunt de niciun folos utilizatorului. De multe ori acestea sunt bine mascate, utilizatorul începător dându-și seama abia după instalare. Force Byte Detector este un program care pe lângă faptul că poate dezinstala aceste nedorite toolbar-uri, ne poate proteja în timp real de acestea și de programele terțe (PUP-Possibly Unwanted Programs).

program de dezinstalat toolbar-uri

Programul nu necesită instalare, fiind portabil. Rularea sa necesită permisiuni de administrare, deci dați click dreapta pe executabil » Run as administrator.

Pentru început, cu un click pe Scan, programul va scana sistemul de toolbar-uri, programe nedorite, script-uri sau Browser Helper Objects care sunt clasificate ca adware. În cazul în care programul va găsi asemenea elemente, veți fi atenționați de prezența lor și hotărârea pe care o veți lua.

dezinstalarea toolbar-urilor

În secțiunea Cleanup, Force Byte Detector vă oferă posibilitatea de a alege modul automat de eliminare a elementelor nedorite, a fișierelor temporare, etc. Opțiunile programului, disponibile în Settings, vă oferă protecție în timp real împotriva a tot ceea ce înseamnă adware la instalarea unui program.

În încheiere, țin să vă atenționez că, în afara elementelor adware, programul poate dezinstala și alte programe pe care le consideră ca făcând parte din aceeași categorie. Această acțiune o va executa fără a afișa o listă cu programele respective.

Force Byte Detector este compatibil cu Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1. Dezvoltatorul programului menționează că nu a fost testat pe Windows XP.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.