Program de transformat MP4, MOV, VOB, ASF, 3GP în AVI

Am vorbit despre programe de descărcat filme, programe de făcut filme din poze, programe de modificat filme, etc., însă am cam abandonat puțin programele ce ne permit transformarea (convertirea) celor mai răspândite fișiere video în AVI pentru a le mării compatibilitatea cu cele mai răspândite programe și dispozitive de redare. Nu-i așa că a venit momentul să vorbim și despre un astfel de program ?!?

Program de transformat MP4, MOV, VOB, ASF și 3GP in AVI

Aneesoft Free AVI Video Converter este un program gratuit care funcționează fără probleme în Windows XP, Vista și Windows 7 și cu ajutorul căruia putem transforma orice fișier video în format MP4, MOV, WMV, VOB, ASF, RM, RMVB, 3GP sau 3G2 în AVI.
Pentru a converti un fișier video trebuie doar să-l adăugăm în aplicație cu ajutorul butonului „Add Files” apoi, datorită faptului că programul poate converti doar în AVI, să facem click pe „Save to” pentru a alege folderul în care va fi salvat fișierul rezultat în urma conversiei.

O altă funcție care mi-a plăcut la Aneesoft Free AVI Video Converter a fost cea care ne permite să programăm oprirea calculatorului la finalizarea conversiei; caracteristică nemaipomenită pentru momentele în care trebuie să plecăm pentru mai mult timp din fața calculatorului însă am apucat să inițiem conversia.

Download

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *