Program de descărcat muzică de pe Internet din mai multe surse: Free Music Downloader

Free Music Downloader este unul dintre cei mai noi pretendenți la un loc în lista celor mai bune programe de descărcat muzică de pe Internet, oferind față de celelalte soluții cunoscute posibilitatea de selectare a 29 de surse diferite pentru căutarea și obținerea melodiilor dorite.

Program pentru descărcat muzică

Un atu al Free Music Downloader în fața concurenței îl reprezintă și posibilitatea de folosire fără instalare, acesta putând fi lansat de pe un CD ori stick USB, fără a implica prezența sau instalarea unor dependențe sau a altor instrumente.

surse pentru cautarea si descarcarea melodiilor

Micul program este lipsit de alte opțiuni decât cele de configurare bazică ce ne permit optarea pentru descărcarea coperților albumelor melodiilor descărcate, convertirea melodiilor descărcate în format MP3, verificarea periodică a actualizărilor și limitarea dimensiunii fișierelor și a numărului total al acestora.

Pentru a-și spori șansele de reușită la găsirea melodiilor pe care intenționați să le descărcați, acesta oferă acces la deosebit de multe surse, inclusiv la câteva pe care, dacă doriți să le utilizați va trebui să vă creați un cont de utilizator în prealabil. Principalele-i surse din care se alimentează cu fișiere MP3 de toate genurile sunt:

Surse de download ale acestui program de descărcat muzică

free music downloader - program de descarcat muzica

Ar mai putea fi spus ca Free Music & Video Downloader este blând cu resursele sistemului, în sensul că nu va acapara toată puterea de calcul a acestuia, el putând fi executat fără inconveniente pe orice procesor actual însoțit de cel puțin 4GB de memorie RAM (concluzii la care am ajuns utilizându-l timp de câteva zile în scopul evaluării sale). Nici din punct de vedere al compatibilității nu veți avea surprize, acesta putând rula în orice PC cu Windows 7, Windows 10 și Windows 11 de 32 și 64 de biți.

Permite configurarea folderului de descărcare, activarea sau dezactivarea previzualizării coperților, activarea sau dezactivarea serviciului intern de detectare a noilor versiuni, a numărului simultan de descărcări, stabilirea unei limite în MB a fișierelor descărcate, structura sub-folderelor în care care aceste fișiere vor fi salvate în memoria internă a calculatorului, etc.

Setări interne ale acestui program de descărcat muzică.

Programul oferă, de asemenea, și posibilitatea automatizării sarcinilor, dar pentru asta veți avea nevoie de un server SQL și o bază de date, precum și conectarea la conturile proprii pe Last.FM sau VKontakte. Iar prezentarea se încheie aici. Chiar dacă mi-aș fi dorit, despre Free Music Downloader nu pot fi spuse mai multe lucruri, că pur și simplu n-ai despre ce. Îl puteți obține gratuit de pe site-ul dezvoltatorului, loc în care veți găsi și alte utilitare Windows la fel de practice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.