Program de editare și partajare a pozelor cu posibilitatea de a câștiga bani: Social Image

Referitor la editarea și partajarea pozelor avem multe articole scrise, la fel, veți găsi și pe Internet mii de tutoriale despre diverse programe, însă, mai puțin posibilitatea de a câștiga bani de pe urma partajării acestor imagini. Social Image, un program gratuit și deosebit de simplu de utilizat, oferă în afara opțiunilor de editare și partajare a imaginilor și posibilitatea de a câștiga câțiva dolari.

1-Social Image-interfata-meniu

Cum? Foarte simplu, nu trebuie decât să dețineți un cont paypal și să partajați cât mai multe imagini, cu orice conținut în afară de cel pornografic. Încărcarea imaginilor se face direct din interfața aplicatiei pe serverul Steelsoft.

Interfața Social Image este foarte simplă, conținând un navigator tip Explorer pentru a ușura deschiderea imaginilor. Butonul Menu conține toate opțiunile oferite, nu prea multe, doar butonul Upload, cel de aplicare a efectelor dorite și setarea contului paypal. Restul opțiunilor vă oferă posibilitatea previzualizării imaginilor pe desktop, sau online, pe server.

Social Image include un set de filtre grafice ce pot fi aplicate (opțional) imaginilor încărcate în interfața aplicației, înainte de încarcarea lor pe server. Dintre aceste efecte, merită amintite cel de inversare a culorilor, negativ, tentă gri, efect de pictură în ulei, filtru roșu sau albastru și multe altele. De asemenea, puteți adăuga o scurtă descriere imaginilor editate.

La acționarea butonului Upload imaginea se va deschide browser-ul implicit, oferindu-vă posibilitatea de partajare pe Facebook, Twitter, Blogger, Tumblr, Pinterest, LinkedIn, Google+ și alte aproape 300 de rețele sociale, inclusiv opțiunea de a trimite fotografia prin e-mail.

2-Social Image-adaugare-efecte-foto

Da, v-am ținut puțin în suspans, cred că vreți să știți cum și cât puteți câștiga!? Asa cum am spus mai sus, în primul rând aveți nevoie de un cont paypal în baza cărții de credit deținute, apoi, conectarea contului paypal la aplicația Social Image.

3-Social Image-setari-paypal

Câștigul pentru fotografiile încărcate pe serverul Social Image și partajate pe diverse rețele sociale este de 0,1$ la 1000 de vizualizări. Ca să puteți beneficia de banii adunați, suma minimă ce vă va fi transferată în contul paypal este de 10$. Un calcul aritmetic elementar, arată că această sumă de 10$ se strânge la 100.000 de vizualizări. Mult, puțin? Cred că totul depinde de conținut, calitate, imaginație și un dram de noroc. Rămâne de văzut!

Download

3 Comentarii

 1. Nu suporta toate formatele.
  De ce?
  Am incercat sa incarc niste jpg-uri…dar nu le suporta pe toate.
  Ceva solutii?
  Multumesc!

  1. Am vrut să mă conving de ceea ce spui…am încarcat câteva JPG, JPEG (e tot aia) Nu-i adevărat, suportă și JPG, uite și dovada. Am încercat și formatul RAW, merge și ăla… Probabil sunt corupte, avariate, sau au conținut interzis, așa cum am specificat. Mai încearcă…cu alte poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.