Program pentru repararea conexiunii la Internet: Complete Internet Repair

Indiferent de gradul de pregătire, începător sau avansat, conexiunea la Internet prezintă în anumite cazuri o probleme mai simplu sau mai greu de rezolvat. Problemele pot interveni în cazul unei configurații necorespunzătoare a conexiunii, a utilizării unor DNS-uri improprii locației geografice, setări Firewall greșite, etc. Dacă utilizatorul avansat poate rezolva destul de simplu aceste probleme, cel începător va întâmpina greutăți majore, nefiind familiarizat cu acest tip de configurații. Complete Internet Repair, așa cum sugerează denumirea sa, vă poate ajuta la repararea conexiunii la Internet prin câteva click-uri de mouse.

1-Complete Internet Repair-interfata

În trecut, Cristian a prezentat versiunea programului existentă la vremea aceea, respectiv Complete Internet Repair 1.2.8.1288, noua versiune 2.0.2 2039, venind cu noi îmbunătățiri în ceea ce privește completarea parametrilor sintaxelor comenzilor oferite prin shortcut-urile implicite, adăugarea conectării remote, în conformitate cu standardele caracteristicilor conexiunii la Internet.

Interfața programului nu impresionează prin opțiuni sau configurații complexe, însă oferă variate posibilități de accesare ale unor utilitare Windows, cât și executarea unor comenzi în linie de comandă, fără necesitatea cunoașterii sintaxei respective. Complete Internet Repair se adresează în special categoriei de începători, ușurându-le procesul de depanare a conexiunii la Internet prin executarea unor comenzi implicite. Astfel, puteți reseta protocolul TCP/IP, inclusiv repararea Winsock ce se ocupă cu partea software ce accesează Internetul, re-înregistrarea fișierelor DLL și OCX ale browser-ului Intenet Explorer 11, problemele actualizării automate ale sistemului de operare, protocoalele SSL și HTTPS, etc.

2-Complete Internet Repair-comenzi

De altfel, dacă veți duce cursorul mouse pe oricare din opțiunile oferite, veți avea o scurtă prezentare a acesteia, destul de intuitivă. Comenzile oferite de interfața aplicației, sunt simple shortcut-uri către anumite module sau configurații Windows, inclusiv posibilitatea conectării la alt calculator, în modul remote.

3-Complete Internet Repair-conectare-remote

O altă opțiune importantă este resetarea configurației Windows Firewall, care după cum știți, este mai greu accesibil unui începător. De asemenea, readucerea fișierului Hosts al sistemului de operare la starea inițială și vizibilitatea altor calculatoare în rețeaua Internet sau LAN, completează gama opțiunilor oferite de noua versiune Complete Internet Repair.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.