Program de personalizare Start Screen Windows 8/8.1: Start Screen Unlimited

Așa cum știm toți, lansarea Windows 8 a adus modificări semnificative ale interfeței sistemului de operare, printre care și Start Screen, căruia, după părerea mea, nu-i gasesc nicio utilitate. Practic, niciodată nu-l folosesc. Repet, aceasta este părerea mea, alții însă pot să-l aprecieze și, bineînțeles, să dorească să-l personalizeze. O astfel de posibilitate le este oferită de o mică aplicație gratuită, anume Start Screen Unlimited.

1-Start Screen Unlimited-instalare-start

Programul necesită instalare, procesul fiind obișnuit, fără terțe oferte. După instalarea sa, veți avea o fereastră explicativă cu ceea ce vă oferă, respectiv câteva mici modificări în Start Screen.

Pe scurt, să vă explic cam ce face micul program. Practic, reprezintă o bară de utilități ce se va adăuga în Start Screen, deci un toolbar pe care îl puteți poziționa cam în orice poziție în partea de sus a ecranului. Utilitățile oferite, de altfel, destul de puține la număr în versiunea gratuită, vă oferă acces rapid la opțiunile de alimentare, Shutdown, Reboot, Sleep, Hibernate, la Control Panel. În plus, aveți un ceas și bara de căutare Google. Nu vă rămâne decât să dați un click pe Go! Un scurt videoclip este destul de edificator.

 http://youtu.be/nC8V7wAW4W4

Dacă este sau nu util, rămâne de văzut. Fiecare are preferințele sale, bineînțeles, afirmația este valabilă pentru cei ce apreciază ecranul de pornire, Start Screen. Mie personal, nu-mi este de niciun folos, am instalat vechiul meniu Start ca în Windows 7. Voi ce părere aveți?

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.