Program pentru ștergerea fișierelor temporare – FMS Temp Cleaner

Navigarea pe Internet generează implicit conținut temporar sub forma unor fișiere, atăt în cahe-ul browser-ului utilizat, cât și în alte locații. Dacă cele din cache-ul browser-ului se elimină automat în funcție de dimensiunea sa, sau manual de către utilizator, cele din alte locații, în general stocate în folderul utilizatorului, vor rămâne, îngreunând funcționarea sistemului. FMS Temp Cleaner este un program gratuit, simplu de utilizat ce ne poate scăpa de această problemă, ștergând fișierele temporare.

1-FMS Temp Cleaner-interfata-fisiere

Interfața FMS Temp Cleaner este simplă și intuitivă, fără opțiuni suplimentare sau avansate, destinată utilizatorului fără prea multe cunoștințe, fiind concepută pentru simplitate.

Tot ce aveți de făcut este un click pe butonul Check Temps, în bara de meniu. Se va deschide o fereastră de dialog în care va trebui să selectați folderul cu pricina, în special cel al utilizatorului, unde fișierele temporare sunt stocate în locația %appdata%LocalTemp. Procesul de scanare este foarte scurt, după care veți avea întrega listă cu conținutul temporar. Butonul Check All vă ajută la selectarea automată a tuturor fișierelor.

2-FMS Temp Cleaner-selectare-foldere

Nu mai rămâne decât să le ștergeți, deci click pe butonul Delete. Butonul Open Folder vă poate fi de folos în cazul în care doriți o previzualizare a conținutului respectiv în Windows Explorer. Opțiunile programului, de fapt una singură, Setting, oferă posibilitatea adăugării altor locații pentru scanarea și eliminarea fișierelor temporare.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.