Program de vizionat videoclipuri încorporate (embeded) – Embed Player

În căutările noastre pe Internet, în majoritatea cazurilor ajungem și pe diverse site-uri cu prezentări video în legătură cu motivul căutării. În definitiv, este mult mai explicit un videoclip decât orice altceva. Sau dorim să ascultăm coloana sonoră a unui videoclip fără să ținem browser-ul deschis! În aceste cazuri, Embed Player vă poate fi de un real folos. Gratuit și foarte simplu de utilizat, micul player poate reda conținutul video încorporat pe site-uri dedicate ca YouTube, Vimeo, Metcafe sau altele similare.

1-Embed Player-cod-embed

Fără opțiuni de redare, micul player este identic cu Flash player-ul implicit al portalului video, oferindu-vă aceleași posibilități de control ale acestuia: play/stop, volum, fullscreen, etc.

Tot ce aveți de făcut este să copiați codul embed al videoclipului respectiv și apoi îl inserați în interfața Embed Player, după care dați un click pe butonul Play. În acest fel, aveți posibilitatea de a lucra pe desktop în timp ce videoclipul cu muzica preferată va rula în fundal fără a fi întrerupt de obositoarele reclame.

2-Embed Player-redare-video

Fereastra Embed Player este destul de mică pentru a nu deranja alte activități pe desktop, poziționându-se mereu deasupra celorlalte, opțiune ce se poate dezactiva la nevoie. Dezactivarea acestei opțiuni în timpul redării, va minimiza player-ul în Taskbar, loc unde va rula în continuare.

Embed Player poate reprezenta o alternativă foarte utilă la vizionarea videoclipurile încorporate, fără deschiderea browser-ului, care după cum se știe, este un redutabil consumator de resurse, mai ales în cazul randării conținutului flash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.