Descarca gratis muzica si filme de pe orice site

Poti descarca gratis muzica si filme de pe orice site folosind programul gratuit despre care iti voi vorbi in continuare; Free Media Catcher. Cum functioneaza ?!? E foarte simplu: tu il instalezi in calculator si el te va anunta ori de cate ori in site-ul ce il vizitezi exista continut multimedia.

1-descarca-muzica-si-filme-de-pe-orice-siteBineinteles ca Free Media Catcher functioneaza perfect in site-uri precum Vimeo, YouTube, Last.Fm, Trilulilu, etc., si este capabil sa descarce -in cazul in care tu doresti asta- doar fondul muzical sau video-ul complet.

2-descarca-filme-de-pe-youtubeDaca dispunem si de un convertor multimedia precum Freemake, putem transforma fisierului descarcat in calculator intr-unul din formatele video compatibile cu telefonul mobil pentru a-l transfera mai tarziu prin bluetooth in acesta si a-l impartasii cu prietenii, colegii si cunoscutii. In fine… Motive pentru a dori descarcarea melodiilor si a filmelor de pe Internet sunt multe si nu cred ca e cazul sa-ti vorbesc despre asta; in fond, nu imi mai ramane decat sa -ti spun ca Free Media Catcher este gratuit, compatibil cu Windows XP, Vista si Windows 7, si poti sa-l descarci de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.