Program client e-mail cu mod de lucru offline – i.Scribe

Cu toți deținem unul sau mai multe conturi de e-mail pentru autentificare pe diverse site-uri, schimb de mesaje, sau partajare de fișiere cu prietenii. Normal, conturile respective trebuiesc verificate periodic de noi mesaje. Cel mai simplu mod este instalarea unei extensii în browser ce va deschide contul de e-mail direct pe serverul respectiv, însă fără posibilitatea de a lucra offline. i.Scribe este un client de e-mail simplu dar eficient ce poate satisface pretențiile unui utilizator obișnuit.

1-i.Scribe-interfata-principala

Interfața programului este simplă, fără opțiuni complicate, oferind cea mai simplă metodă de trimitere și primire a mesajelor prin e-mail, adresându-se tuturor categoriilor de utilizatori.

După instalare, la prima rulare, veți avea posibilitatea de a stabili locația salvării datelor de contact și a stocării mesajelor primite. Accesând Options în tab-ul File din meniul superior, veți avea posibilitatea configurării detaliilor de identitate, a tipului de autentificare pe server, POP3, IMAP, portul de ascultare, SSL, semnătura XML, etc.

2-i.Scribe-setare-cont-mail

După setarea contului e-mail aveți posibilitatea de verificare a noilor mesaje, configurarea notificării sonore, organizarea contactelor, crearea de filtre și multe alte asemenea opțiuni. O opțiune foarte utilă, pentru a ușura configurarea clientului, este aceea de a importa lista de contacte în format CSV, a profilului altor clienți mail ca Outlook, Outlook Expres, Eudora sau Mozilla Thunderbird.

3-i.Scribe-verificare-cont-mail

Opțional, i.Scribe permite stabilirea parametrilor în cazul unei conexiuni proxy (HTTP sau SOCKS 5). În plus, de un real folos este opțiunea de filtrare a spamului (Bayesian Filtering) ce poate rula în modul de „învățare”, sau în modul Live cu actualizarea incrementală a bazei de date. Toate aceste caracteristici, alături de multe altele, recomandă i.Scribe ca fiind o bună alegere în domeniul clienților de e-mail.

Download

Office

2 Comentarii

  1. Vreau sa accesez contul meu fara tracasarea cu repetrea la infinit a codurilor pe telefon.De ce trebuie sa trec cod de autentificare la cateva secunde de la autentificare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.