Program de descărcat muzică: MP3 Free Downloader

Căutarea și descărcarea muzicii de pe Internet se poate face în nenumărate moduri. De regulă, pe calea obișnuită: deschiderea unui browser, căutarea unui portal specializat în conținut muzical, descărcare, etc. Cam anevoios, nu-i așa? MP3 Free Downloader este un program care vă poate aduce peste 100 de milione de melodii direct în calculator. În plus, totul este legal, nu încălcați nicio lege a drepturilor de autor.

1-MP3 Free Downloader-categoriiFormatul MP3 este unul dintre cele mai populare atât pe Internet, cât și pentru transportul conținutului muzical pe diverse dispozitive portabile, CD-uri, stick USB, etc. Versiunea gratuită are câteva limitări, însă opțiunile valabile sunt suficiente.

Limitările de care am pomenit se referă la căutarea avansată a conținutului muzical, în funcție de album, artist, piesă sau ediție. De asemenea, în versiunea gratuită, conținutul descărcat nu poate avea un bitrate mai mare de 128kps (Kilobits Per Second). Totuși, calitatea sunetului este foarte bună.

2-MP3 Free Downloader-rezultate-cautareSecțiunea Hot Songs vă oferă o listă cu cele mai noi piese muzicale, oferindu-vă posibilitatea de a le audia înainte de descărcarea melodiei, cu ajutorul player-ului integrat.

Descărcarea pieselor se poate face foarte simplu, cu ajutorul butonului Download. Nu aveți decât să stabiliți locația de salvare a fișierului MP3 și, dacă este cazul câteva date în legătură cu albumul din care face parte piesa respectivă, interpretul.

3-MP3 Free Downloader-download

După cum ați observat, MP3 Free Downloader este foarte simplu de utilizat, chiar și de utilizatorul începător, cele câyeva opțiuni ale programului fiind optime, nu necesită nicio intervenție, decât dacă doriți să porniți programul odată cu sistemul de operare.

Actualizare în 12 Mai, 2023

Site-ul oficial al aplicației a fost închis, acesta redirecționând acum, utilizatorii, spre un site care nu mai are nicio treabă cu aplicația descrisă în articol. Prin urmare, dacă ați ajuns aici căutând o aplicație gratuită cu care să puteți descărca melodii în format MP3, vă recomand să aruncați o privire peste aplicațiile prezentate în următoarele articole:

Programe de descărcat muzică gratis, rapide și ușor de folosit

În acest articol sunt prezentate mai mult de zece programe gratuite cu care puteți descărca cu ușurință melodii de pe Internet în format MP3.

Program pentru descărcat muzicăProgram de descărcat muzică de pe Internet din mai multe surse

În acest articol este prezentat unul dintre puținele programe de acest gen care vă permit să alegeți de unde să descărcați melodiile.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.