Program pentru mentenanța calculatorului

La fel ca și o mașină, computerul are nevoie să fie ținut în formă pentru ca performanțele sale să atingă cote maxime. Curățarea computerului este esențială pentru menținerea acestuia la standarde optime. Pc House Keeper este un program care se ocupă cu mentenanța computerului, conținând o serie de unelte folositoare care vă vor improviza performanța calculatorului.

housekeeper1

Programul vă oferă posibilitatea să curățați computerul de fișierele temporare și nefolositoare, să eliberați memoria cache, să dezinstalați programele pe care nu le mai folosiți, să curățați regiștrii sau să administrați programele din startup. După instalare și rulare va începe un mic test pentru ca programul să analizeze cât spațiu mai aveți disponibil și ce resurse folosiți în momentul respectiv. Pentru rezolvarea eventualelor probleme descoperite, dați click pe colacul de salvare!

Interfața programului prezintă un meniu care cuprinde următoarele opțiuni: Acasă, Curățarea temporarelor, Curățarearea regiștrilor, Ștergere securizată, Uneltele sistemului, Unelte pentru rețea. Prima opțiune vă va arăta detalii despre sistemul dumneavoastră și vă va permite să deschideți Task Manager-ul. Opțiunea Temp Cleaner vă oferă posibilitatea să ștergeți temporarele.

housekeeper2

Registry Cleaner vă va permite să curățați regiștrii iar cu opțiunea Secure Eraser veți putea șterge definitiv orice fișier din computer. System Tool este unealta care vă permite să accesați funcțiile principale ale sistemului, cum ar fi: Startup Manager, Add/Remove Programs, Disk Cleanup, Process Explorer, Disk View sau Autoruns. De exemplu Process Explorer va lansa o aplicație care vă va arăta toate procesele ce se desfășoare în computerul dumneavoastră la timpul respectiv.

housekeeper3

Pc House Keeper este un program folositor pentru cei care vor să aibă grija de computerul lor. Programul poate rula pe Windows 7 și Vista.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.