Program de facut CD si DVD

Știu că sună ciudat titlul articolului și mai știu și ca multe persoane mă vor critica pentru alegerea făcută, însă hai să trecem cu vederea peste și să-i acordăm toată atenția programului gratuit de inscripționat CD-uri și DVD-uri despre care vă voi vorbi în continuare.

BurnAware Free: program de făcut CD-uri și DVD-uri.

1-program_de_facut_cd_si_dvd_audio_mp3_burnaware1Caracteristicile programului:

Bineînțeles că acest program nu fabrică CD-uri nici DVD-uri însă fără îndoială este unul din cele mai utile programe la inscripționarea —înregistrarea— acestor suporturi optice de stocare a datelor.


Cum BurnAware Free putem inscripționa pe CD-uri și DVD-uri muzica, video-urile, fotografiile, datele și documentele noastre foarte ușor, foarte rapid și în siguranță. Mai mult de atât, cu ajutorul acestuia putem crea CD-uri audio cu melodiile noastre favorite pe care dorim să le ascultăm în CD-player-e care nu admit formatul MP3, genera imaginea .ISO a unui CD cu date pentru a face o copie exactă a conținutului său, scrie imagini .ISO descărcate de pe internet sau generate cu alte aplicații, șterge datele de pe CD-urile și DVD-urile rescriptibile, crea discuri Blu-ray, discuri boot-abile, DVD-uri, etc.

Utilizarea programului

Apăsând butonul „Make ISO „, vom putea crea o clona fidelă a discului existent în unitatea CD-ROM sau DVD-ROM pentru a o putea rescrie pe un nou dispozitiv în cazul în care pierdem sau distrugem originalul (Știm cu toții ce greu e să recuperăm datele de pe un CD ori DVD zgâriat, chiar dacă acest lucru este posibil).

Dacă vom folosi acest program pentru crearea unui CD audio, un simplu click pe butonul „Audio CD” ne va dirija spre o nouă fereastră în care ni se va cere să adaugăm melodiile ce dorim să le inscripționăm după care putem iniția inscripționarea pe CD prin apăsarea butonului „Burn„:

2-cum_se_face_un_cd_audio_burnawareCompatibilitate:

Fiind gratuit, compatibil cu toate sistemele de operare Windows și consumând minimul de resurse în timpul funcționării, BurnAware Free poate fi programul căutat de multe persoane care-și doreau o alternativă la aplicațiile de acest gen în care rătăcirea printre funcții, butoane și meniuri era imposibil de evitat.

Download

Articole pe aceeași temă: