Program de facut CD si DVD

Știu că sună ciudat titlul articolului și mai știu și ca multe persoane mă vor critica pentru alegerea făcută, însă hai să trecem cu vederea peste și să-i acordăm toată atenția programului gratuit de inscripționat CD-uri și DVD-uri despre care vă voi vorbi în continuare.

BurnAware Free: program de făcut CD-uri și DVD-uri.

1-program_de_facut_cd_si_dvd_audio_mp3_burnaware1Caracteristicile programului:

Bineînțeles că acest program nu fabrică CD-uri nici DVD-uri însă fără îndoială este unul din cele mai utile programe la inscripționarea —înregistrarea— acestor suporturi optice de stocare a datelor.


Cu BurnAware Free putem inscripționa pe CD-uri și DVD-uri muzica, video-urile, fotografiile, datele și documentele noastre foarte ușor, foarte rapid și în siguranță. Mai mult de atât, cu ajutorul acestuia putem crea CD-uri audio cu melodiile noastre favorite pe care dorim să le ascultăm în CD-player-e care nu admit formatul MP3, genera imaginea .ISO a unui CD cu date pentru a face o copie exactă a conținutului său, scrie imagini .ISO descărcate de pe internet sau generate cu alte aplicații, șterge datele de pe CD-urile și DVD-urile rescriptibile, crea discuri Blu-ray, discuri boot-abile, DVD-uri, etc.

Utilizarea programului

Apăsând butonul „Make ISO „, vom putea crea o clona fidelă a discului existent în unitatea CD-ROM sau DVD-ROM pentru a o putea rescrie pe un nou dispozitiv în cazul în care pierdem sau distrugem originalul (Știm cu toții ce greu e să recuperăm datele de pe un CD ori DVD zgâriat, chiar dacă acest lucru este posibil).

Dacă vom folosi acest program pentru crearea unui CD audio, un simplu click pe butonul „Audio CD” ne va dirija spre o nouă fereastră în care ni se va cere să adaugăm melodiile ce dorim să le inscripționăm după care putem iniția inscripționarea pe CD prin apăsarea butonului „Burn„:

2-cum_se_face_un_cd_audio_burnawareCompatibilitate:

Fiind gratuit, compatibil cu toate sistemele de operare Windows și consumând minimul de resurse în timpul funcționării, BurnAware Free poate fi programul căutat de multe persoane care-și doreau o alternativă la aplicațiile de acest gen în care rătăcirea printre funcții, butoane și meniuri era imposibil de evitat.

Download

Utilitare PC

18 Comentarii

 1. imi pare rau ptr tine ai descris programul ca fiind unul incredibil de usor de lucrat doar ca e pur si simplu imposibil de lucrat atat timp cat nu te lasa sa iti alegi melodiile, imi da doua butoane de pornire add sau ok…………cum asi putea adauga melodiile una cate una cand programul trage doar folderul cu totul?????????

  • Imi pare rau sa iti spun ca ori ai confundat programul si ai descarcat altceva, ori nu stiu despre ce vorbesti. Deci, pentru a crea un CD MP3 faci click pe MP3 Disc. Apoi faci click pe ¨click here to add fles¨ (text scris cu albastru). Navighezi pana in folderul unde ai melodiile, faci clik pe melodia ce vrei sa o adaugi apoi faci click pe ¨Add¨. Pentru a adauga mai multe melodii tii apasata tasta Ctrl apoi faci click pe melodiile ce vrei sa le adaugi.
   Pentru a crea un CD audio (track) urmezi aceeasi pasi cu o mica diferenta: in fereastra principala apesi butonul ¨Audio CD¨. E asa de simplu… Chiar nu cred ca exista ceva mai usor de atat…

  • TREBUIE SA DAI LA ADD SAU DACA NU SA SELECTEZI MELODIA PE CARE O VREI SI NU DAI CLICK O IEI ASA CU MOUSE-UL.

 2. imi cer cere licenta dc?

 3. Se pot Face DVD Bootabile:D ka a aparut Win 8 si imi tre:D

 4. este foarte bun…recomand acest program pentru toata lumea.Eu al folosesc de mult timp si este chiar foarte simplu de folosit.

 5. Este cel mai bun program cu care am lucrat. este foarte rapid si cum ai spus e si foarte simplu. totusi am o intrebare.am luat varianta free. o sa pot sal folosesc mereu sau este trial??? si daca e trial cat timp pot sal folosesc. Ms anticipat

 6. foarte bun programul Bravo

  • Zapacita,daca te referi la link-ul de download,problema descarcarii programului a fost rezolvata prin actualizarea link-ului.
   Daca te referi la alta problema te rog sa postezi alte detalii aici.

 7. Am descarcat programul fara probleme dar:
  INTREBARE : cum pot aranja melodiile in ordinea care vreau eu,nu cum
  vrea calculatorul (aleator).Ceva imi scapa,mai ales ca nu prea am facut
  asfel de operatii.Cu multumiri D.Iv.

 8. FOARTE BUN PROGRAMUL , FUNCTIONEAZA PERFECT USOR DE FOLOSIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *