Program pentru aplicarea efectelor audio mouse-ului: RolloSONIC

Există numeroase programe ce emit anumite sunete proprii în timpul funcționării lor, fie că sunt atenționări, activarea sau dezactivarea unor caracteristici, sau pur și simplu pentru amuzament. Dar, un mouse care să emită sunete la navigare pe desktop, sau în orice fereastră, nu prea am auzit. Mai mult decât pentru amuzament, dacă vreți să vă distrați, atunci vă recomand RolloSONIC, un program gratuit, ce poate face ca mouse-ul din dotare să emită sunete cu efecte din cele mai variate.

1-RolloSONIC-interfata-principala

La prima rulare a fișierului executabil, aveți posibilitatea de a deschide direct programul, fără a-l instala, un motiv în plus pentru a-l testa, a vă distra prin aplicarea unor efecte bizare mouse-ului.

Încă din start puteți stabili latența sunetelor, a executării efectelor în timp real sau cu întârziere. Practic, RolloSONIC este un sintetizator de sunete modulare, dinamice, ce se pot fluidiza după bunul plac al fiecăruia. Totul ține de imaginație și, bineînțeles, de timp îndelungat pentru testare. Pentru început, începeți să adăugați câte un modul cu butonul dedicat, Add a Module.

2-RolloSONIC-module-efecte-audio

Fiecare modul adăugat conține propriile caracteristici ce pot fi adăugate din listele dropdown respective. Cu cât mai multe module adăugați, numărul de efecte aplicabile mouse-ului crește exponențial, oferindu-vă atât sunete plăcute, dar și altele ce pot deranja urechea. În funcție de alegerea făcută, fiecare mișcare a mouse-ului va fi însoțită de anumite efecte sonore. Pentru a vă lămuri pe deplin vă propun să urmăriți un scurt videoclip.

 http://youtu.be/89SdPOIqwqM

Posibilitățile de creare a unor configurații complexe, dintre cele mai bizare, sunt practic nelimitate și, în plus, acestea se pot salva într-un fișier în format RSC pentru a fi reîncărcat ulterior. Dar nu numai mouse-ului i se poate aplica efecte, ci și microfonului în cazul unei înregistrări. Chiar mă gândesc la stupefacția unei persoane ce folosește același calculator, dar nu știe de prezența programului RolloSONIC!

 Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.